SMJEŠTAJ

REGISTRACIJA JE OBAVEZNA

…bilo da želite našu pomoć u traženju jeftinijeg smještaja ili želite da ga tražite sami.

Imajte na umu da je samo dio apartmana na internetu, zbog čega nudimo našu pomoć u pronalaženju smještaja.

Kao što iskusni tango kamperi znaju, u pitanju su smještaji dobrog kvaliteta za koje smo dogovorili jeftinije cijene sa vlasnicima smještaja koji žele da njeguju dugoročnu saradnju sa tango kampom.

U slučaju da želite našu pomoć, registrujte se do 5. juna!

Ako ne, apartmane i opcije hotelskog smještaja možete pronaći na booking.com

Registration

San će lako doći u zvjezdanoj noći!

Important

VAŽNO!

1) U slučaju da dolazite sa grupom, a želite našu pomoć u pronalaženju smještaja, moraćete da izvršite samo jednu registraciju za cijelu grupu (ne pojedinačne prijave za svakog člana grupe).

2) Ako ste se prijavili do 5. juna, biće vam ponuđene opcije za smještaj najkasnije do 20. juna, ali vjerovatno i ranije.

Molimo vas da u to vrijeme budete DOSTUPNI putem telefona/Vibera/WhatsApp-a/e-maila.

U slučaju da se prijavite nakon 5. juna, takođe ćemo vam biti na raspolaganju ali sa manje šansi da nađemo adekvatan smještaj za vas.

S obzirom na to da su neki objekti koji su nekada bili iznajmljivani za posjetioce Tango kampa sada iznajmljeni na duži period, većina smještaja ove godine će biti izvan centra grada, ali ipak ne daleko.

Sve aktivnosti će biti organizovane na takav način (neprekidni program od 11 sati ujutro do 6 sati popodne) da svi možete imati svoj odmor i opuštanje prije večernje milonge.

Taksi do najudaljenijih smještaja (do 20 minuta hoda od centra) biće približno 2€ (naravno, manje ako se dijeli sa drugim ljudima). Ovi apartmani imaju dodatnu vrijednost: nalaze se u prelijepoj prirodi.

CIJENE SMJEŠTAJA

Cijene smještajne jedinice po noćenju

Jednokrevetna soba

25 - 30€

Dvokrevetna soba

25 - 35€

Trokrevetna soba

28 - 40€

Dvokrevetni apartman

35 - 45€

Trokrevetni apartman

35 - 50€

Četvorokrevetni apartman

40 - 60€

Petokrevetni apartman

50 - 70€

Šestokrevetni apartman

60 - 75€

Sedmokrevetni apartman

70 - 80€

Osmokrevetni apartman

80 - 90€

Više o smještaju

Osim ovih smještaja, ima dosta trokrevetnih i višekrevetnih apartmana po višoj cijeni na osnovu kvaliteta, lokacije itd.

U slučaju da niste dio grupe i ne planirate da budete u jednokrevetnom smještaju, predlažemo da pokušate da pronađete cimere za tango kamp preko Fejsbuk grupe.

Nastojaćemo da smještaj nađemo i za one koji se prijavljuju solo, a žele da budu smješteni zajedno sa drugim ljudima zbog cijene ili nekog drugog razloga. Međutim, ove situacije mogu biti kompleksne jer svako ima svoje datume dolaska i odlaska i nekad jednostavno nije moguće napraviti dobar spoj.

More about accommodation

DA LI STE SPREMNI?

Scroll to Top