REGISTRACIJA

  Da li ste mlađi od 26 godina? DaNe Da li ste plesač? * DaNe
  Da li ste leader ili follower? * LeaderFollower
  Da li je osoba 1 mlađa od 26 godina? DaNe Da li je osoba 1 plesač? * DaNe
  Da li je osoba 1 leader ili follower? * LeaderFollower
  Da li je osoba 2 mlađa od 26 godina? DaNe Da li je osoba 2 plesač? * DaNe
  Da li je osoba 2 leader ili follower? * LeaderFollower
  Da li je osoba 3 mlađa od 26 godina? DaNe Da li je osoba 3 plesač? * DaNe
  Da li je osoba 3 leader ili follower? * LeaderFollower
  Da li je osoba 4 mlađa od 26 godina? DaNe Da li je osoba 4 plesač? * DaNe
  Da li je osoba 4 leader ili follower? * LeaderFollower
  Da li je osoba 5 mlađa od 26 godina? DaNe Da li je osoba 5 plesač? * DaNe
  Da li je osoba 5 leader ili follower? * LeaderFollower
  Da li je osoba 6 mlađa od 26 godina? DaNe Da li je osoba 6 plesač? * DaNe
  Da li je osoba 6 leader ili follower? * LeaderFollower
  Da li je osoba 7 mlađa od 26 godina? DaNe Da li je osoba 7 plesač? * DaNe
  Da li je osoba 7 leader ili follower? * LeaderFollower
  Da li je osoba 8 mlađa od 26 godina? DaNe Da li je osoba 8 plesač? * DaNe
  Da li je osoba 8 leader ili follower? * LeaderFollower
  Da li je osoba 9 mlađa od 26 godina? DaNe Da li je osoba 9 plesač? * DaNe
  Da li je osoba 9 leader ili follower? * LeaderFollower
  Da li želite našu pomoć sa traženjem smještaja? * DaNe

  Dragi tango kamperi 🤗

  Uvjerite se da ste pročitali sve relevantne informacije o smještaju prije registracije. Nađite ih u odjeljku SMJEŠTAJ na ovom sajtu.

  Očekujemo veliko interesovanje za ovogodišnje izdanje kampa, što znači da postoji mogućnost da neki termini budu u potpunosti rezervisani ili da imate poteškoća u pronalaženju smještaja u skladu sa vašim zahtevima, posebno ako se kasnije prijavite. Zato vas molimo da nam pomognete tako što ćete upisati neke alternativne datume u slučaju da ste fleksibilni u planiranju odmora.


  VAŽNO:

  Ako tražite našu pomoć u pronalaženju smještaja, dužni ste da ga ne tražite sami istovremeno, jer to može rezultirati uzaludnim ulaganjem truda s naše strane i narušavanjem naših odnosa sa vlasnicima smještaja.

  Moramo naglasiti da ćemo u nekim situacijama, u dogovoru sa vama, možda morati malo da odstupimo od najavljenih cijena i prilagodimo se situaciji. To se događa rijetko i odstupanja su mala ali nije naodmet najaviti takvu mogućnost.

  Cijene zavise od lokacije, kvaliteta, dužine vašeg boravka, itd. Molimo vas da uskladite svoja očekivanja vezana za cijenu smještaja i svoje zahteve.

  U većini slučajeva, smještaj ćete platiti direktno vlasniku. Mi ćemo primiti vašu uplatu samo kada vlasnik nije u gradu u tom trenutku, što će biti prethodno dogovoreno.


  LAKŠE NAĐITE SMJEŠTAJ:

  Velika je limitiranost jednokrevetnih, dvokrevetnih (donekle i trokrevetnih) smještaja pa nam je najteže da garantujemo njihovo nalaženje. Zato vas molimo da, ukoliko se prijavljujete za jednokrevetni ili dvokrevetni smještaj, u prijavi nevedete da li dolazi u obzir smještanje sa drugim učesnicima u istoj prostoriji i da li je u redu da budete u odvojenoj sobi u zajedničkom smještaju sa više tangerosa, uz dijeljenje kupatila i kuhinje.

  Molimo vas da imate u vidu da će prioritet pri traženju smještaja imati oni koji se prijave u jasno definisanim parovima ili grupama.

  Takođe, ukoliko imate grupu sastavljenu od učesnika koji će nejednako ostati na kampu, molimo vas da se prijavite isključivo ukoliko su oni koji ostaju najduže spremni da plate smještaj nevezano za odlazak svojih cimera (u tom slučaju će smještaj biti nešto jeftiniji nego sa početnim brojem smještenih ali će dio iznosa za smještaj onih koji su napustili kamp svakako ostati).

  U slučaju da nemate grupu i ne planirate da budete u jednokrevetnoj sobi, predlažemo da pokušate da pronađete cimere za tango kamp preko Fejsbuk grupe koju možete pronaći u odjeljku "Smještaj".
  Potrudićemo se da sklopimo u grupe i smjestimo i one koji se prijave samostalno, a zbog cijene ili bilo kog drugog razloga budu tražili da budu smješteni sa više ljudi. Ipak, to su situacije koje mogu biti veoma kompleksne jer svi imaju svoje datume dolaska i odlaska i nekada nije moguće napraviti dobro uklapanje.

  Vidimo se u planinama 🤗


  Pročitao/la sam uslove i slažem se sa njima * Da
  Da li ste otvoreni za spajanje u istom smještaju sa drugim učesnicima *
  Da li vam je neophodna kuhinja u smještaju?
  Scroll to Top